Som forælder må man nogle gange bare erkende, at ens børn bliver ældre og pludselig rejser fra reden. Nogle gange tager de prøveture ud i verden måske for at se om vingerne kan bære eller bare for at få en på opleveren.

Selv om man som forælder har lyst til at sige nej eller rejse med, så oplever jeg at blive stolt, når mine unger kommer hjem og fortæller om alle oplevelserne. Jeg kan mærke, hvordan de udvikler sig til at blive selvstændige personer. Oplevelserne former dem og gør dem til helstøbte mennesker med et bredt perspektiv på livet og fremtidige udfordringer. Jeg oplever, at de bliver voksne.

I mine unge dag rejste jeg også selv rundt i verden og det har været med til at forme mit liv og give mig perspektiv på verden – men også på Danmark.

Nye oplevelser giver nyt indhold i livet. Det giver ting at tænke tilbage på i de stille stunder.  Selv dårlige oplevelser giver dig bedre muligheder for at værdsætte de positive ting i livet.

For at citere H.C. Andersen – At rejse er at leve.

Jeg håber, at det bliver til rigtig mange rejser til alle.

Venlige hilsner, Emil Raun